Priljubljene objave

četrtek, 26. september 2013

poroka MORA imeti TEMO

Trend zadnjih let je tema poroke.
Nikar naj to ne bo vijolična brva, ali rdeče vrtnice. Bodita izvirna. Odraža naj vaju, vajin stil življenja, navad, nekaj po čemer vaju prijatelji poznajo.
Če si bosta zamislila takšno poroko se ne ustrašita, da to pomeni, da bo draga poroka. Ravno nasprotno. Cenovno vaju bo prišlo isto kot navadna klasična poroka, ki so bile trend desetletje nazaj.

In kako se lotiti take poroke?

Izberita temo:
- metulji
- morje - morska zvezda, školjke,...
- buče
- jesensko listje
- svečke
- štiriperesna deteljica
- če izbereta za temo neko cvetje naj bo bolj nevsakdanje - spomladanski zvonček, ...
- biseri
- rafija
- čipka
- prstni odtisi
- inicialki imen
- les
- ,...

Nato si naredita vizualno predstavitev, kako naj bi izgledala vajina poroka: vabila, sedežni redi, jedilni listi, namizna dekoracija, poročni šopek, aperitiv ob sprejemu, usmerjevalne table,... Veliko idej lahko najdeta na strani pinterest. V iskalnik vpišeta željene besede in si sproti shranjujeta fotografije.
Po osnovni zasnovi, se pogovorita in premislita koliko imata časa, kakšne so vajine ustvarjalne spretnosti in kaj od vsega lahko naredita sama. Zavedajta se, tudi če je zelo enostavno narediti stvar, ponavadi vzame ogromno časa. To niso le tri poročna vabila, ampak vsaj 30 komadov. V vajino pripravo poroke čim manj mešajta prijatelje. Vsak bo z veseljem priskočil na pomoč, kaj pa si bo mislil o tej pomoči, pa je druga zgodba. Verjamita!!! Slišim veliko zgodb, kako so iz vljudnosti šle pomagat prijateljicam, ki se poročijo. Morda se tudi katera prijateljica, ki je še samska v vlogi 'pomočnice' ne počuti ugodno.
Za pomoč najemita dekoraterja, cvetličarja, ustvarjalca vabil,... V našem podjetju smo navdušeni, ko nas obišče par z idejo o drugačni poroki. V primeru, da še nimata izbrane teme, to naredimo skupaj in nato sestavimo celotno poročno zgodbo.

Meta

Les

Regrat

Metulji

 Pšenica

foto: želimo.si