Priljubljene objave

četrtek, 4. november 2010

ČRNA rdeča nit poroke

Verjetno si sploh ne upata pomisliti, da bi bila vajina rdeča nit porole črna barva.

Zakaj pa ne?

Nekaj elegantnih rešitev...

Črno barvo lahko vedno kombinirate še z dvema barvama, npr.: črna, bela in nežno roza, črna, bela in rdeča, črna, krem in zlata in še mnogo drugih lepih kombinacij.

Če začnem pri vabilih. Za osnovo si izberita živo barvo, ki vama je všeč, npr. jabolčno zeleno. Kuverta naj bo na vsak način izbrane barve, tisk besedila naj bo črn, prav tako na zelenem papirju. Če si že za začetek želita več črnine, uporabita še kakšno pentljico.




Najlažja bo izbira obleke. Če ne želite biti preveč drzne izberite belo obleko z črnim dodatkom: črnim trakom okoli pasu, črno štikanimi rožicami, črnim tilom, ki se rahlo vidi iz pod obleke. Najlažje delo bo imel ženin: črna klasična obleka, bela srajca z črno kravato - morda nekoliko ožjo.


Kot dodatek k črni obleki so lahko črni čevlji in seveda skrivnostno skrita črna podvezica.

Prav tako imate pri cvetju mnogo možnosti. Najbolj približek črni roži so kale.


Ker pa je bolj malo tako drznih nevest svetujem cvetje v izbrani barvi, kot je bila jabolčno zelena, ali roza gerber z črnim notranjim delom (učkom) ali sončnice s črnim učkom, prav takšno možnost vam ponujajo anemone v različnih barvah z črno sredino, ... Lahko pa klasično cvetje konbinirate z črnim perjem, perlicami, trakom,...


Pri dekoraciji miz imate še več možnosti: črni nadprt, celoten črn prt, črne svečke, ali okrasni kristalčki, črni okrasni podkrožniki. Pri cvetju ste lahko bolj usmiljene in ostanete pri izbrani barvi. Prav tako z črno kombinirajte emalažo za zahvalna darila, pentljice okoli prtičkov,...




Kaj pa torta?


Takšna bi zgledala črna poroka. Slike so vzete iz neta.
Več informacij in slik o poročnem sejmu v Firencah na mojem blogu organizatorka porok.
Če želite uresničiti svoje želje o drugačni poroki nas obiščite v našem salonu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar