Priljubljene objave

torek, 15. februar 2011

PTIČKI kot dodatek k dekoraciji

Sta ljubitelja ptic, so vam všeč te male pernate zverinice... Potem naj bodo ptice rdeča nit vajine poroke. Ne, nič ne bo čivkalo in frfotalo. Z pridihom tropskih ptic, malo perja, vse natančno preračunano, da ne bo preveč. Tako bo elegantno in drugače.

Obleka
Nisem še zasledila v slovenskih salonih poročne obleke z motivom ptice, a morda se moti. Če ne gre drugače, si dajte naredit obleko po meri s štikano ptico, narisano ali potiskano (pri nas smo na obleko tiskali šmarnice). Seveda pa lahko tudi pretiravate...

V stilu naj bo tudi podvezica, blazinica za prstana in košarica za cvetke.
Če želite biti v stilu, si poskušajte najti čevlje z ptički ali pa si jih dajte narisati. Kaj pravite na ptičje gnezdo na čevljih?
Prav tako si dajte duška pri poročnem šopku in ostali dekoraciji. Cvetličar naj vam v šopek vključi majhnega ptička ali pa med cvetje vključi perje.
Ptičji par lahko zamenja cvetlično dekoracijo na avtu. Pritrdite ju z malimi vakumčki.
Pri namizni dekoraciji imate neomejeno možnosti.
Kaj pa torta? Poigrajte se z idejami.


Tudi pri vabilih, sedežnih redih in jedilnih listih, je neomejeno možnosti. Če nimate ročnih spretnosti, to prepustite strokovnjakom. Vsa papirnata galentarija lahko vključite lesene palčke in natiskane ptičke, kombinirate z perjem, ...


Kar nekaj idej, ki jih ni zanemariti:)
Vse fotografije so iz interneta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar