Priljubljene objave

ponedeljek, 3. januar 2011

SEDEŽNI RED na poroki

Moje mnenje 100% JA.
Sedežni red je zelo praktičen, predvesm za večje število povabljenih. Če imate družbo, ki se vsi poznajo med seboj, sedežni red ni potreben. Če pa se svatje med seboj ne poznajo, pa je fino, da jim določite kje bodo sedeli. Le vidva najbolje vesta, kdo se bo med seboj hitro navezal stike in kdo ima s tem težave. Prav tako je sedežni red dobrodošel, kadar so vajini starši ločeni, na novo poročeni,... Ja, žal se potrebno misliti tudi na te stvari.

Na kakšen način pripraviti sedežni red?
Vsak svat ima lahko pri svojem pogrinjku kartonček z imenom.
(foto: www.zelimo.si)

(foto:www.zelimo.si)

Lahko pa naredite veliko tablo z tlorisom prostora. K vsakemu narisanemu stolu napišete ime. Tako se bo vsak svat pred vstopom v prostor poiskal na tabli. Morda je taka metoda manj priporočljiva. Starejši, ki slabše vidijo, se bodo na takšni tabli težko našli. Poleg tega lahko nastane velika gneča pred tablo in zaradi tega nejevolja.

V primeru, da se odločite za tablo z tlorisom, vse mize označite s številko. Z isto številko označite tudi mizo na tabli, zaradi lažje prostorske orientacije.

Če pa sta bolj ustvarjalna, se veselo poigrajta z sedežnimi redi in ustvarjajta.

Sedežne rede lahko vključite skupaj k zahvali za svate.
Sedežne rede lahko naredita sama, vendar se zavedajta, da je pri tem potrebno veliko truda in ogromno časa. Sedežne rede vam lahko izdelajo, tam, kjer sta naročila vabila.



Ni komentarjev:

Objavite komentar